The Sport Society

Alle skal have mulighed for at lære at svømme…

Undervisningshold

På alle hold er aldrene kun vejledende. Vi har lavet en fleksibel svømmeskole, som vi håber, at alle kan blive tilfredse med. Pointen her er bare, at i stedet for at kigge på holdene og give op, så ring eller udfyld vores kontaktform, så tager vi den derfra.

 

Småbørn

Alder: 1 – 3 år.

Niveau: Vandtilvænning på laveste niveau. Vi udforsker vandet sammen, i trygge rammer, og laver f.eks. træk gennem vandet, plask, flydeøvelser og dyk.

Dybde/tid: Der undervises 40 minutter på 100 cm i det varme bassin. En forælder eller værge skal med i vandet.

 

Familie

Alder: 3 – 4 år.

Niveau: Vandtilvænning og lettere introduktion til crawl. Vi fokuserer på at lære at modtage undervisningen, og laver f.eks. flydeøvelser, boldlege, dyk og crawlben.

Dybde/tid: Der undervises 40 minutter på 60 cm. En forælder eller værge har mulighed for at komme med i vandet.

 

Vandsjov

Alder: 4 – 6 år.

Niveau: Vandtilvænning og crawl. Vi fokuserer på at lære at modtage undervisningen, samt begynderteknik og laver f.eks. flydeøvelser, delfinspring, dyk og crawl.

Dybde/tid: Der undervises 40 minutter på 60 cm.

 

Basis 1

Alder: 5 – 7 og 7 – 10 år.

Niveau: Crawl, lettere brystsvømning og rygcrawl. Vi fokuserer på balancen i vandet, samt uafhængighed af bunden og laver f.eks. crawl, rygcrawlben, dykning og brystben.

Dybde/tid: Der undervises 40 minutter på 100 – 110 cm.

 

Basis 2

Alder: 6 – 8 og 8 – 10 år.

Niveau: Crawl, brystsvømning og rygcrawl. Vi fokuserer på uafhængighed af bunden, samt klargøring til det dybe og laver f.eks. crawl teknik, rygcrawl, brystsvømning og vandtrædning.

Dybde/tid: Der undervises 40 minutter på 110 – 130 cm – dybt vand*.

*Vi har haft stor success med at lægge de mest fremskredne elever, ved sæsonskift, ud på det dybe, som et basis 2 hold. Dette giver eleverne ekstra spænding og udfordring, i vandet,  og bevirker en hurtig svømmemæssig udvikling.

 

Rutine 1

Alder: 9 – 11 år.

Niveau: Crawl, brystsvømning og rygcrawl. Vi fokuserer på generel svømmeteknik og lave f.eks. crawl teknik, rygcrawl teknik, brystsvømningsteknik og startspring.

Dybde/tid: Der undervises 40 minutter på dybt vand.

 

Rutine 2

Alder: 11 – 13 år.

Niveau: Crawl, brystsvømning, rygcrawl og lettere butterfly. Vi fokuserer på at finpudse svømmeteknik indenfor alle stilarter og lave f.eks. vejrtræning, butterfly, sprintøvelser og startspring.

Dybde/tid: Der undervises 40 minutter på dybt vand.

 

Rutine 3

Alder: 13 – 15 år.

Niveau: Crawl, brystsvømning, rygcrawl og butterfly. Vi fokuserer på at finpudse individuel svømmeteknik indenfor alle stilarter og lave f.eks. intervaltræning, sprintøvelser, startspring og vejrtrækning.

Dybde/tid: Der undervises 40 minutter på dybt vand.

 

Combi

Alder: 13 – 16 år.

Niveau: Teknikretning i mindre omfang, samt alle almene og alternative vandøvelser. Vi fokuserer på alternativ svømning og øvelser, for at holde de unges interesse i svømningen. Vi kommer f.eks. omkring vandpolo, intervaltræning, livredning i vand og stilartsmiks, og der vil være temadage i løbet af sæsonen.

Dybde/tid: Der undervises 40 minutter på dybt vand.

 

Voksen

Niveau: Fejlretning og/eller motionshold for voksne, efter svømmers ønske.

Dybde/tid: Der undervises 40 minutter på dybt vand.

 

Voksen vandskræk

Niveau: Undervisning og vandtilvænning for voksne med vandskræk.

Dybde/tid: Der undervises 40 minutter på 110 eller 130 cm.