The Sport Society

Alle skal have mulighed for at lære at svømme…

TSS åbent vandstævne

TSS åbent vandstævne

The sport society (TSS) invitere alle klubbens medlemmer til det første åbent vand stævne for både børn og voksne.

Baggrund:

TSS bestyrelse har i længe tid drøftet mulighederne for at afvikle vores eget åbent vandstævne, som skal henvende sig til alle klubbens medlemmer. Åbent vandstævne afvikles i enten søer eller havet og har forskellige distancer.

De sidste 4-5 år har TSS afholdt åbent vandstævner for klubbens ekstremhold og vil nu forsøge at videreudvikle konceptet ved at holde et åbent vandstævne hvor alle klubbens medlemmer har mulighed for at prøve kræfter med havet.

I år vil TSS afvikle et mini åbent vandstævne som afholds d. 29.06.14 kl. 10.00 på ”Gummistranden” ved Nordhavnen i Helsingør.

Ruten bliver en rundstrækning langs gummistranden og variere fra 150 meter til 1800 meter

Aldersinddeling:

Ruten bliver en rundstrækning og der opdeles i følgende årgange:

6-10 år

11-16 år

17- plus

Distancer:

Distancer er følgende:

Rute 1. er på 150 meter

Rute 2. er på 300 meter

Rute 3. er på 600 meter

Rute 4. er på 1200 meter

Rute 5. er på 1800 meter

Stævnestart og målområde bliver på gummistranden nærmere information tilgår senere på klubbens hjemmeside.

Der vil ikke være tidtager, så ønsker man en tid på sin gennemførelse må man selv tage denne.

Tilmelding:

Tilmeldingsfrist er senest d. mandag d. 16.06.14 via klubbens hjemmeside Pris for at deltage vil være 100 kr. uanset distance.

Når man har indbetalt er man tilmeldt.

Alle som gennemfører modtager en medalje og diplom.

Der vil være vand og frugt til de tilmeldte i målområdet

Gode råd:

Det anbefales at man svømmer med våddragt, badehætte, svømmebriller.

Der må ikke anvendes svømmefødder, benplader m.v.

 

Stævnet aflyses ved for få tilmeldinger

Med sportslig hilsen The Sport Society

Ekstremstævner 2014

Så er ekstremsvømmernes plan for 2014 lagt.

Lørdag d. 21.06.14 kl. ca. 09.00 Den ca. 6 KM lange Langebrostur fra Gumistranden i Helsingør til langebro i Ålsgårde. Som altid afsluttes med spisning med vores sponsorer, deres familier, og vores familier. Startsted Gummistranden

Søndag d. 29.06.14 kl. ca. 10.00 The sport societys eget stævne for børn og voksne der bliver en børnerute og en voksne rute(triatleter?) nærmere info  tilgår senere på året.

Lørdag d. 16.08.14 kl. ca. 07.00 Helsingør – Helsingborg  og retur. ca. 11,5 – 12 km afsluttes som sædvanlig med overrækkelse af t-shirts m.m. samt spisning for sponsorer og familier forventes at vi spiser på ciao ciao. For de der er nye, vil det være muligt at tage halvdelen af turen og sejle med følgebåden hjem.

For dem som vil prøve kræfter med Storebælt, er vi igang med at undersøge hvordan et sådan arrangment kan gennemføres.  Som udgangspunkt skal I  forvente at reservere 2 til 3 weekender (formentlig i august måned)og turen er ca. 22-23 km lang.

Derudover laver vi opstart af udendørstræningen Søndag d. 27.04.14 kl. 10.30 ved Skotterup med efterfølgende morgenkaffe og brød på Gorm. Mere info følger. Træning er hver efterfølgende lørdag kl. 9, hvor vi øger træningsfrekvensen efterhånden som vandet bliver varmere.