The Sport Society

Alle skal have mulighed for at lære at svømme…

Ekstremstævner 2014

Så er ekstremsvømmernes plan for 2014 lagt.

Lørdag d. 21.06.14 kl. ca. 09.00 Den ca. 6 KM lange Langebrostur fra Gumistranden i Helsingør til langebro i Ålsgårde. Som altid afsluttes med spisning med vores sponsorer, deres familier, og vores familier. Startsted Gummistranden

Søndag d. 29.06.14 kl. ca. 10.00 The sport societys eget stævne for børn og voksne der bliver en børnerute og en voksne rute(triatleter?) nærmere info  tilgår senere på året.

Lørdag d. 16.08.14 kl. ca. 07.00 Helsingør – Helsingborg  og retur. ca. 11,5 – 12 km afsluttes som sædvanlig med overrækkelse af t-shirts m.m. samt spisning for sponsorer og familier forventes at vi spiser på ciao ciao. For de der er nye, vil det være muligt at tage halvdelen af turen og sejle med følgebåden hjem.

For dem som vil prøve kræfter med Storebælt, er vi igang med at undersøge hvordan et sådan arrangment kan gennemføres.  Som udgangspunkt skal I  forvente at reservere 2 til 3 weekender (formentlig i august måned)og turen er ca. 22-23 km lang.

Derudover laver vi opstart af udendørstræningen Søndag d. 27.04.14 kl. 10.30 ved Skotterup med efterfølgende morgenkaffe og brød på Gorm. Mere info følger. Træning er hver efterfølgende lørdag kl. 9, hvor vi øger træningsfrekvensen efterhånden som vandet bliver varmere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

25.179 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>